INDUSTRI

Paralympics kan gi gjennombrudd for 3D-printede sprøytestøpeformer

Sommerens paralympiske spill kan være et gjennombrudd for 3D-printede sprøytestøpeformer. Sammen med Danmarks tekniske universitet, IPU og Addifab har Team Denmark digitalisert og produsert en kopi av bordtennisspilleren Peter Rosenmeiers håndprotese.

Peter Rosenmeier er regjerende europeisk mester, verdensmester og to ganger paralympisk mester i bordtennis. Bildet er vinnerøykeblikket fra Rio Paralympics i 2016.
Peter Rosenmeier er regjerende europeisk mester, verdensmester og to ganger paralympisk mester i bordtennis. Bildet er vinnerøykeblikket fra Rio Paralympics i 2016. Foto: Sergio Moraes, Reuters, NTB
Laurids Hovgaard, Ingeniøren.dk
24. juli 2021 - 11:27

Peter Rosenmeier er regjerende europeisk mester, verdensmester og to ganger paralympisk mester i bordtennis. Så det er gode sjanser for å gjenta suksessen når han snart går inn på den paralympiske scenen i Tokyo for å forsvare sin PL-tittel.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.