Panel-pc til skip

ACTE AS og ISIC Systems utvikler tettere samarbeid. Begge er en del av Lagercrantz Group.

HMI-panel fra danske ISIC, med DNV-godkjenning, laget for skip. Bildet viser en 7", finnes også i 12". Distribuerers av ACTE Maritim.
HMI-panel fra danske ISIC, med DNV-godkjenning, laget for skip. Bildet viser en 7", finnes også i 12". Distribuerers av ACTE Maritim.
27. apr. 2016 - 07:00

Samarbeidet mellom ACTE AS og ISIC Systems, begge del av Lagercrantz Group, utvikler seg. Flere større og mindre skipsbyggere og underleverandører har designet inn ISIC marineskjermer og PCer i sine nybygg, og nå er flere nye produkter i produksjon, skriver ACTE i en presse­melding.

ACTE har i tillegg til sin vanlig forretning med distribusjon av komponenter til kontraktsprodusenter, også utviklet en ny stor vertikal med levering av IT-utstyr for spesielle anvendelser, deriblant maritime bruksområder.

Panel-PC, også kalt HMI-paneler på 7” og 12,1” med IEC60945-godkjenning ruller ut fra produksjon i store antall. Det samme med 24” skjerm med innebygget PC. Alle med glass-design og 10 finger Pcap-touch. ISIC fra Århus i Danmark leverer DNV-godkjent IT-utstyr som LED-skjermer fra 15 og opp til 27” i 4:3, 16:9 og 16:10 formater, samt PC og panel-PC. Produktene er produsert og satt sammen i Danmark. Test, kalibrering og burn-in-test gjøres ved de samme fasilitetene i Brabrand nær Århus.

Fikk du med deg: Vil bedre torskens aller siste reise

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.