Panel-pc til skip

ACTE AS og ISIC Systems utvikler tettere samarbeid. Begge er en del av Lagercrantz Group.

Panel-pc til skip
HMI-panel fra danske ISIC, med DNV-godkjenning, laget for skip. Bildet viser en 7", finnes også i 12". Distribuerers av ACTE Maritim.

Samarbeidet mellom ACTE AS og ISIC Systems, begge del av Lagercrantz Group, utvikler seg. Flere større og mindre skipsbyggere og underleverandører har designet inn ISIC marineskjermer og PCer i sine nybygg, og nå er flere nye produkter i produksjon, skriver ACTE i en presse­melding.

ACTE har i tillegg til sin vanlig forretning med distribusjon av komponenter til kontraktsprodusenter, også utviklet en ny stor vertikal med levering av IT-utstyr for spesielle anvendelser, deriblant maritime bruksområder.

Panel-PC, også kalt HMI-paneler på 7” og 12,1” med IEC60945-godkjenning ruller ut fra produksjon i store antall. Det samme med 24” skjerm med innebygget PC. Alle med glass-design og 10 finger Pcap-touch. ISIC fra Århus i Danmark leverer DNV-godkjent IT-utstyr som LED-skjermer fra 15 og opp til 27” i 4:3, 16:9 og 16:10 formater, samt PC og panel-PC. Produktene er produsert og satt sammen i Danmark. Test, kalibrering og burn-in-test gjøres ved de samme fasilitetene i Brabrand nær Århus.

Fikk du med deg: Vil bedre torskens aller siste reise