NYHETER

På vannvogna

Krohnes nye transmitter IFC 050 spiller sammen med selskapets elektromagnetiske mengdemålere.

Ny transmitter for Krohnes elektromagnetiske mengdemålere som blant annet stiller med flere signalgrensesnitt og dobbelt malingslag.
Ny transmitter for Krohnes elektromagnetiske mengdemålere som blant annet stiller med flere signalgrensesnitt og dobbelt malingslag.
28. jan. 2013 - 21:21

Den er designet for vann- og avløpsapplikasjoner, og stiller med kommunikasjonsmuligheter som 4..20 mA Hart, aktiv pulsutgang og RS485 Modbus. Som opsjon kan den leveres med alle tre.

 

IFC 050 er tilpasset selskapets Optiflux- og Waterflux-målere. Med målerørene Optiflux 1000, 2000 og 3000 kan transmitteren brukes til å måle råvann, drikkevann, avløp og sjøvann.

 

Nyheten skilter med et robust og støtsikkert aluminiumshus, som har et dobbelt malingslag for å takle røffe miljøer. Elektronikken har ekstra beskyttelse mot kondensering i kapslingen.

 

Transmitteren kan leveres som kompakt eller veggmontert versjon. Den kan leveres både med og uten display. I tilfeller der man ikke trenger å endre på oppsettet ofte, kan man kutte kostnadene ved å bruke en blindtransmitter. Det skal allikevel være enkelt å konfigurere eller endre oppsett ved hjelp av et løst display eller via konfigurasjonssoftwaren Pactware.

 

Selskapet trekker fram produksjon og distribusjon av drikkevann, renseanlegg og anlegg for avsalting av sjøvann som bruksområder. I tillegg nevner de lekkasjedeteksjon i vanndistribusjon, sprinkleranlegg, kjølevannskretser og brannslukkesystemer.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.