JULEKALENDER 2017

På selveste julaften ligger det en bærbar pc i kalenderluken

Kalenderen fortsetter helt til nyttår.

Stor premie: I dag ligger det en Surface Book fra Microsoft i kalenderluken.
Stor premie: I dag ligger det en Surface Book fra Microsoft i kalenderluken.
24. des. 2017 - 05:13

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

Men selv om vi har nådd 24. desember, er det ikke slutt. Det bugner fortsatt av fine premier i våre redaksjonslokaler, og julekalenderen fortsetter ut nyttår. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag for å prøve lykken.

I dag, på selveste julaften, ligger det en en bærbar pc fra Microsoft med svært god hastighet, grafikkytelse og batterilevetid. Denne modellen, Surface Book med Performance-base, har en Intel® Core™ i7-prosessor og NVIDIA® GeForce® GTX 965M 2 GB GPU. PC´n har en verdi av 16.000 kroner.

Her kan du lese mer om premien.

I tillegg får den heldige vinneren en sporingsenhet fra Tile Pro Series, som hjelper deg med å finne utstyr du har mistet. En app benytter telefonens GPS til å lokalisere for eksempel nøkkelknippet på et kart. Premien har en verdi på 379 kroner.

Les mer om Tile Pro Sport her.

Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålene og legge igjen navn, telefonnummer og adresse.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag - vinneren blir trukket mandag 2. januar.

Retningslinjene for TUs julekalender finner du her.

Vi trekker én vinner hver dag frem til nyttårsaften.

Lykke til!

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.