Aaram erstatter Sidsel Sandelien, som er blitt regionvegsjef for Vegvesenets nye Region Øst som omfatter Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland.

Aaram kom til Statens vegvesen Oslo fra Vegdirektoratet i 1991 og har hatt flere nøkkelstillinger ved vegkontoret. Han kommer nå fra stillingen som utbyggingssjef.

Anders Aaram er sivilingeniør fra NTH (1977) - og har vært tilsatt i Statens vegvesen siden 1978.

Flere nye fjes

Seksjonsleder Svein Røed er utnevnt som fungerende utbyggingssjef. Han kommer fra stillingen som seksjonsleder for byggherreseksjonen i utbyggingsavdelingen.

45-åringen, som er sivilingeniør fra Loughborough University of Technology i England (1989), har arbeidet med flere store utbyggingsprosjekter i Vegvesenet siden 1993. Røed har tidligere arbeidet i Oslo kommune, Grøner og tre år med Norad-prosjekter i Tanzania.

Hege M. Holum (42) er utnevnt som fungerende seksjonsleder for byggherreseksjonen i utbyggingsavdelingen. Hun var tidligere nestleder for seksjonen.

Holum er utdannet bygningsingeniør fra Oslo Ingeniørhøgskole (1981) og bedriftsøkonom fra BI (1983). Hun har vært i Vegvesenet siden 1992, både ved Oslo vegkontor og i Vegdirektoratet. Tidligere har hun arbeidet hos Partek Østspenn.Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.