På nye veier

Aaram erstatter Sidsel Sandelien, som er blitt regionvegsjef for Vegvesenets nye Region Øst som omfatter Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland.

Aaram kom til Statens vegvesen Oslo fra Vegdirektoratet i 1991 og har hatt flere nøkkelstillinger ved vegkontoret. Han kommer nå fra stillingen som utbyggingssjef.

Anders Aaram er sivilingeniør fra NTH (1977) - og har vært tilsatt i Statens vegvesen siden 1978.

Flere nye fjes

Seksjonsleder Svein Røed er utnevnt som fungerende utbyggingssjef. Han kommer fra stillingen som seksjonsleder for byggherreseksjonen i utbyggingsavdelingen.

45-åringen, som er sivilingeniør fra Loughborough University of Technology i England (1989), har arbeidet med flere store utbyggingsprosjekter i Vegvesenet siden 1993. Røed har tidligere arbeidet i Oslo kommune, Grøner og tre år med Norad-prosjekter i Tanzania.

Hege M. Holum (42) er utnevnt som fungerende seksjonsleder for byggherreseksjonen i utbyggingsavdelingen. Hun var tidligere nestleder for seksjonen.

Holum er utdannet bygningsingeniør fra Oslo Ingeniørhøgskole (1981) og bedriftsøkonom fra BI (1983). Hun har vært i Vegvesenet siden 1992, både ved Oslo vegkontor og i Vegdirektoratet. Tidligere har hun arbeidet hos Partek Østspenn.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå