PRODUKTNYHETER

På lag med solen

21. juni 2001 - 16:29

Det avanserte produksjonsutstyret leveres av Artech AS med Omron som tung utstyrsleverandør. I løpet av tre år har ScanWafer gått fra null til 80 millioner kroner i omsetning. Den nye fabrikken femdobler produksjonskapasiteten.

Artech AS ferdigstiller nå den tredje produksjonslinje, i sine lokaler i Oslo. De to første er allerede sendt nordover. Produksjonsutstyret blir spesialdesignet. Den siste produksjonslinjen brukes til oppmåling og maskinering av silisiumblokker og liming av enhetene til aluminiumsplater. Leveransen omfatter også et datafangst-system.

Artech er en forkortelse for Automation & Robot Technique. De har spesialisert seg på automatisering, robotteknikk og datasystemer, med Omron som støttespiller. Artech har blant annet levert automatikk til 22 av de 55 norske flyplasser. De har også vært engasjert i utviklingen av det første PC-baserte overvåkingssystemet for flygeledere.

De tre produksjonslinjene til ScanWafer inneholder mye Omron-utstyr i form av servosystemer med innebygd posisjonering, operatørpaneler, frekvensomformere og PLS-er.

Omron-produktene omfatter også fotoceller (fiber og vanlig), induktive og kapasitive givere, sikkerhetsbrytere, reléer og kraftforsyninger, samt et ID-system med tags for tøffe forhold, varme og diverse kjemikalier. (sb)

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.