MOBIL

På jakt etter en Android-telefon?

Her finner du flere tester av Android-modeller.

Marius ValleMarius ValleJournalist
14. apr. 2010 - 14:46

Android har etterhvert blitt et operativsystem å regne med. Det Google-utviklede systemet fungerer svært bra, har masse programvare tilgjengelig og kan gjøre alt det andre operativsystemer kan. Populære mobiler som HTC Hero har banet vei for Android, men det finnes flere telefoner å velge mellom. Noen av dem er svært gode.

Sony Ericsson Xperia X10 - Terningkast 6

Sony Ericsson X10 er en helt ypperlig Android-mobil som leverer sterkt på de aller fleste områder. Her får du alt av teknologi pakket inn i en sprek telefon som både ser bra ut og er morsom å bruke. Lydkvaliteten ved musikkavspilling er også helt upåklagelig. Dette er muligens den beste Android-telefonen på markedet i dag.

Les vår test av Sony Ericsson X10 »

HTC Legend - Terningkast 5

HTC Legend er en finfin Android-telefon med siste versjon av både operativsystemet og brukergrensesnittet Sense. Legend har en berøringsfølsom skjerm og denne meget god. Telefonen har et brukbart kamera og en god musikkspiller samtidig som den lett kan brukes som arbeidstelefon. Batteritiden er det største minuset med denne telefonen, og du må belage deg på å lade den ofte.

Les hele testen av HTC Legend »

HTC Tattoo - Terningkast 5

Tattoo er en Android-telefon uten store feil og som gjør det bra jevnt over. Har samme nye menysystem som HTC Hero. Dessverre har telefonen labert kamera og i noens øyne kanskje en kjedelig design.

Les test av HTC Tattoo »

Samsung I7500 Galaxy - Terningkast 4

Styr unna denne telefonen dersom du er en hardbarka bedriftsbruker. Du må kjøpe Exchange-programvare i etterkant, og Bluetooth-støtten er en vits. Som musikk- og underholdningstelefon er Galaxy en perle, men den er dårlig som videospiller.

Les vår test av Samsung Galaxy »

LG GW620 - Terningkast 3

Hadde det ikke vært for at GW620 har det finfine operativsystemet Android, mye teknologi og en lav pris hadde vi fart mye hardere med telefonen. Her får du en trykkskjerm som ikke er spesielt god, en dårlig menytastløsning, en av de dårligste Exchange-synkroniseringsløsningene vi har sett, en musikkspiller som har flat lyd og en radio som er ett hakk unna ubrukelig.

Les testen av LG GW620 »

Vil du vite mer om Android?

Her forteller vi deg hvorfor du ikke skal bekymre deg for programmer du ikke kan lukke på Android-telefonen din.

Her forteller vi deg hvordan du tar i bruk programvarebutikken Android Market. 

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Trer frem med omstilling som innstilling
Trer frem med omstilling som innstilling

Flere tester

I testarkivet vårt finner du en rekke andre mobiler med forskjellige operativsystemer »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.