T2

På hjemmekino i sommer

Det blir ikke den samme svungen over James Bond når du ser han skyter skurkene og sjarmerer damene på den gamle TV-en din.

Projektorprisene har falt som blylodd de siste årene uten at det har gått på teknikken løs. Faktisk har tekniske data beveget seg andre veien.

HP ønsker å fylle alle hjem med sine godsaker, og nå slipper de vp6111 løs på kundene. Den kan skilte med DLP-teknologi som gir deg 2000:1 i kontrastforhold, og det er ypperlig til hjemmekino.

Med en gatepris som sikkert blir under 9000 kroner, en oppløsning på 800 x 600 punkter og et lysutbytte på 1500 ANSI-lumen er den et ypperlig og lommebokbesparende alternativ til flatskjermer. Og så mye større! vp6111 er selvfølgelig ypperlig til presentasjoner, så alle bør jo ha en på kontoret også

Du kan også få denne i en egen OL-pakke med PC til 16.990 inklusive moms, og det er nærmest et kupp. Utstyrt med en AMD Athlon¿ XP 3000+, 512 MB RAM, 160 GB disk, DVD-brenner og DVD-spiller, TV-tuner og et rått spillkort, 9-i-1 minnekortleser, sju USB2-porter og to FireWire-porter og en masse programvare burde du kunne nyte sommer-OL i fulle drag.

Når du har sett OL eller Matrix i din nye hjemmekino, eller gått amok med et dataspill over hele stueveggen, da er løpet kjørt for din del. Aldri mer 29-tommer til det formålet.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.