NYHETER

PA Entreprenør lavest på Nesoddtangen

Etter to utsettelser av anbudsfristen ble anbudene på ombygging av bryggeterminalen på Nesoddtangen åpnet 5. desember. PA Entreprenør ligger lavest med 40,313 millioner kroner. Den eneste reelle utfordrer er HAB Construction med 41,641 millioner.

Reguleringen av bryggeterminalen på Nesoddtangen er ikke imponerende. Busser, biler og gående i en salig blanding preger området hver gang en ferge har sluppet sin last. Innen mai 2009 er terminalen bygd helt om.
Reguleringen av bryggeterminalen på Nesoddtangen er ikke imponerende. Busser, biler og gående i en salig blanding preger området hver gang en ferge har sluppet sin last. Innen mai 2009 er terminalen bygd helt om. Bilde: Anders Haakonsen
Anders Haakonsen
6. des. 2007 - 14:45

Anbudskonkurransen ble nok et bevis på at anleggsentreprenørene har gode tider. Vegvesenet så seg tjent med å godta to anmodninger fra entreprenørene om fristforlengelse, og ingen av de største fant det bryet verd å delta i konkurransen.

Nærmest de to som ligger lavest er PEAB med 47,215 millioner. Deretter følger KF Entreprenør (48,767 mill.) og Oslo Vei (65,822 mill.). Ytterligere fire entreprenører ba om konkurransegrunnlaget og lot det bli med det. NCC var den eneste av de store blant disse fire.

Nesoddtangen ligger en kort fergetur fra Rådhusplassen i Oslo. I fjor ble 2,6 millioner passasjerer fraktet i dette sambandet. De aller fleste fergepassasjerene reiser videre med buss, men terminalen har ikke en standard som står i forhold til trafikkmengden. Nå blir den bygd helt om. Innstillingen om hvem som skal gjøre det, blir klar før jul, hvis det går slik Vegvesenet håper.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim


Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.