På bærekraftspallen

Schneider Electric er for andre året på rad plukket ut som en av de tre mest bærekraftige selskaper globalt i sin bransje.

Schneider hovedkontor i Paris, The Hive, skilter med lavt energiforbruk, noe som bidro til å sende selskapet høyt opp på bærekraftrankingen.
Schneider hovedkontor i Paris, The Hive, skilter med lavt energiforbruk, noe som bidro til å sende selskapet høyt opp på bærekraftrankingen. (Bilde: Schneider Electric)

Schneider Electric er for andre året på rad plukket ut som en av de tre mest bærekraftige selskaper globalt i sin bransje.

Vurdert blant alle selskapene som har deltatt i undersøkelsen, havner Schneider på en 13. plass.

 

Det er analyseselskapet Corporate Knights som står bak undersøkelsen «Global 100».  Det er en rangering hvor 4000 selskaper, med markedsverdi på over to milliarder USD, blir satt under lupen.

 

100 av selskapene blir plukket ut på bakgrunn av solid finansielle helse, og disse blir så vurdert ut fra hvor bærekraftig deres produkter, drift og virksomhet er.

 

Gilles Vermont Desroches, Senior Vice-President i Schneider Electric, sier at utmerkelsen for andre år på rad er et resultat av engasjement og satsning for bærekraftig drift og utvikling.

 

Han forteller at et eksempel er hovedkontoret i Paris, The Hive. Det ble den første ISO 50001-sertifiserte bygningen i verden i 2011. Også her i Norge går selskapet i bresjen for energieffektive bygg når de flytter inn nytt hovedkontor. Det nye bygget skal bli et klasse A-bygg og i tillegg klassifiseres som BREEAM Excellent.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå