Øystein Søraas har overtatt som daglig leder i Kraftmontasje AS

Øystein Søraas ble ansatt i Kraftmontasje i 2019 som økonomi- og IT sjef, men overtar nå som daglig leder etter Oddgeir Anundsen.

Øystein Søraas har overtatt som daglig leder for Kraftmontasje AS.
Øystein Søraas har overtatt som daglig leder for Kraftmontasje AS. Foto: Øyvind Ludt
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
3. nov. 2021 - 12:29

Anundsen har ledet selskapet siden han var med å starte det i 1995. Fra 1. november går han over i en ny stilling som salgs- og markedsansvarlig og forretningsutvikler i selskapet. Samtidig holder han frem som daglig leder i Kraftmontasje Holding AS, hvor han vil arbeide med videre utvikling av konsernet og datterselskap.

Styret har fra samme dato ansatt Øystein Søraas i stillingen som daglig leder for Kraftmontasje AS.

- Når jeg nå velger å gi stafettpinnen videre, er det for å kunne vie mer tid til nye oppgaver jeg virkelig brenner for. Det har virkelig vært et privilegium å få lede så mange utrolig dyktige folk. Men etter så mange år i rollen, blir det utfordrende å hele tiden skaffe motivasjon for alle aspekter av daglig ledelse. Derfor føler jeg at tiden er riktig for å
gjøre en endring, både for meg selv og for selskapet.

Øystein Søraas ble ansatt i Kraftmontasje i 2019 som økonomi- og IT sjef. Han kom da fra stillingen som daglig leder i programvareselskapet Timpex på Åndalsnes. Han har også hatt ulike lederstillinger innen økonomi, logistikk og IT i møbelindustrien på Sunnmøre. Søraas er fra Vestnes og gleder seg stort over mulighetene på «hjemmebane»

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.