T2

Øyeblikksfoto

Den nye portable skriveren i70 er ikke særlig større enn en bærbar PC og veier bare 1,8 kilo. Med den kan du skrive ut i fotokvalitet over alt.

Skulle du befinne deg i strømløse områder, og det gjør jo snart hele Norge skal vi tro pessimistene, kan du kjøpe til et ladbart batteri som holder til 450 sider før det trenger tilskudd av elektroner.

Selv om de ytre målene er beskjedne, mangler ikke dette vidunderet respektable tekniske data. Den skriver med en oppløsning på 4800 ganger 1200 dpi, og det er ingen ting å si på fotoutskriften. Som de andre skriverne til Canon kan den også skrive helt uten marg.

Har du en moderne mobiltelefon med kamera, kan du ganske enkelt sende over bilder via den infrarøde porten og så skrives de ut. Om du er den lykkelige eier av et Canon digitalkamera, trenger du ikke PC heller. Du kan skrive rett fra kameraet.

i70 kan selvfølgelig også ta seg av alle de andre, mer trivielle PC- utskriftene dine i en hastighet på inntil 13 sider i minuttet. Prisen på vidunderet er 2500 kroner med moms.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.