Overtar som ny daglig leder i Olimb Rørfornying

Geir Jensen har overtatt som ny daglig leder i Olimb Rørfornying AS.

Geir Jensen har overtatt som ny daglig leder i Olimb Rørfornying AS.
Geir Jensen har overtatt som ny daglig leder i Olimb Rørfornying AS. Foto: Eirik Berntsen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
20. feb. 2023 - 10:08

Han kommer fra jobb som leder i Sundt Air til Olimb Rørfornying 1. februar. Han starter som daglig leder i et selskap som har levert fantastiske resultater de siste årene. Fjoråret var intet unntak, med et resultat før skatt på 83 millioner kroner, etter en rekordomsetning på 380 millioner.

- De siste årene har Olimb Rørfornying hatt en jevn omsetningsvekst. Når jeg nå trer inn som daglig leder er det ikke for å gjøre store endringer, men for å videreføre det som gjør at vi har kommet dit vi er i dag, forteller Geir Jensen.

I 2022 ble selskapet heleid av danske Per Aarsleff A/S, Europas største produsent og installatør av strømpeforinger. Olimb Rørfornying vil fortsatt styre drift og produktutvikling fra hovedkontoret i Råde, som de har gjort siden de installerte den første strømpeforingen i Norge i 1977.

- Olimb Rørfornying har sine røtter ved hovedkontoret i Råde. Her utvikler og produserer vi egne produkter, og vi vil fortsatt beholde den lokale forankringen i årene som kommer, både i Råde og ved avdelingskontorene våre i Norge. Samtidig sørger eierskapet hos Per Aarsleff A/S for at vi fremdeles vil være en trygg partner og arbeidsgiver i uoverskuelig fremtid, forsikrer Jensen.

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram på vei ned leideren på KV Bjørnøya. Kystvaktfartøyet er bygget på Vard Langsten. Verfttsdirektøren hevder at de også kan bygge fregatter.
Les også

Forsvarets gigantsatsing: Utelukker ikke at fregatter og andre fartøy vil bygges i utlandet

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.