ARKIVNYHETER

Overlegen ledelse til Røstad Entreprenør

De røde linjene viser strekningene som Røstad Entreprenør har gitt lavest pris på. Strekningene som er markert med oransj og gult blir lyst ut senere.
Ill.: Statens vegvesen
De røde linjene viser strekningene som Røstad Entreprenør har gitt lavest pris på. Strekningene som er markert med oransj og gult blir lyst ut senere. Ill.: Statens vegvesen
25. aug. 2011 - 14:32

Alle anbyderne kommer fra Trøndelag. Nr. to er Johs. J. Syltern fra Åfjord som vil ha 93,887 mill. for jobben. Austad maskinstasjon fra Inderøy er nr. tre med 97,005 mill. Fjerde og siste anbyder er Tore Løkke fra Åfjord med 101,295 mill.

Det laveste anbudet ligger nært Vegvesenets overslag.

Oppdraget omfatter omlegging av E 6 nord for Harran, som ligger i Grong kommune halvannen mil nord for kommunesentret. Den nye vegen skal gå helt utenom den gamle, som holder en svært dårlig standard.

Den som får kontrakten skal anlegge 1 300 meter ny E 6 på sørsiden av Namsen og 700 meter ny E 6 på nordsiden. Bygging av ny bru over Namsen som forbinder de to vegstrekningene, blir lyst ut om kort tid.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.