IT

Over kjølen for å kjøpe konsulenthoder

VIL HA FLERE: ErgoGroup-sjef Terje Mjøs er ekspansjonslysten og kjøpte i fjor høst det norske konsulentselskapet BEKK. Nå utbvider han konsulentporteføljen ved oppkjøp i Sverige.
VIL HA FLERE: ErgoGroup-sjef Terje Mjøs er ekspansjonslysten og kjøpte i fjor høst det norske konsulentselskapet BEKK. Nå utbvider han konsulentporteføljen ved oppkjøp i Sverige. Bilde: Trond Heggelund
Trond Heggelund
21. jan. 2008 - 10:22

Administrerende direktør Terje Mjøs i ErgoGroup har tidligere ovenfor Teknisk Ukeblad på nett sagt at de er i oppkjøpsmodus for å finne flere konsulenter .

19. september i fjor kjøpte ErgoGroup 180 konsulenter i BEKK, som vil fortsette under eget navn. Men dette var ikke nok for Terje Mjøs sine konsulentplaner.

Legges under SYSteam

Etter oppkjøpet av svenske DTS Solutions vil disse nå bli en del av ErgoGroups svenske datterselskap, SYSteam.

Samtlige eiere og ansatte i DTS følger med i selskapet som bytter navn til SYSteam DTS AB.

36 medarbeidere

Konsulentselskapet har 36 medarbeidere, og omsatte i fjor for cirka 50 millioner kroner.

Gründerne av DTS Solutions, administrerende direktør Björn-Ola Kronander og nestkommanderende Martin Lagerqvist, får tilsvarende roller i SYSteam DTS AB.

Bygger regionale kompetansesentre

- ErgoGroup har gjennom SYSteam etablert seg som en totalleverandør av IT-løsninger i Sverige. Med dette oppkjøpet forsterker vi vår satsning ytterligere, og bygger opp sterke regionale kompetansesentre som dette i Sjuhärads-området, sier ErgoGroup-sjef Terje Mjøs.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.