ARKIVNYHETER

Otto Søberg ny konsernsjef i Grenland Group

TAR STOLEN: Otto Søberg skifter fra å være styreleder til konsernsjef i Grenland Group.
TAR STOLEN: Otto Søberg skifter fra å være styreleder til konsernsjef i Grenland Group. Bilde: Aas, Erlend/Scanpix
Anders J. Steensen
13. des. 2010 - 12:06

Otto Søberg tiltrer umiddelbart. Han overtar stillingen etter konstituert konsernsjef Per Wold, som tiltrer stillingen som rådmann i Porsgrunn Kommune like over nyttår.

Nye styremedlemmer

Anders Eckhoff er ny styreleder i konsernet som nå er eid av Hitec Vision-grupen i Stavanger. Andr aksjonærvalgte styremedlemmer er Gro Kielland, Liv Marit Lundbye og Arne Magnus Riise.

Uro

Det har vært mye bråk og usikkerhet knyttet til Grenland Group etter at tidligere eier, günder og konsernsjef Hallgeir Skogen ble anklaget for innsidehanden pluss seksuell trakasering. I oktober ble det klart at Skogen og hans familie solgte alle askjene og at han trakk seg fra alle posisjoner og verv knyttet til selskapet han bygget opp.MBA

Otto Søberg har mange års erfaring som toppleder både nasjonalt og internasjonalt innen maritim industri samt olje- og gassbransjen, bl.a. i Kværner og Siemens – i tillegg til en rekke styreverv. Søberg er utdannet Master of Science econ. ved Copenhagen School of Economics and Business Administration.Positiv retning

Søberg gleder seg til å ta fatt på jobben sammen med gode kollegaer, og håper at hans erfaringsbakgrunn vil bidra til å utvikle selskapet i en positiv retning. Han uttaler at selskapet har et solid fundament å bygge videre på, og han ser et stort utviklingspotensial for konsernet de kommende årene.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.