NYHETER

Ottar Kristoffersen leder for annen gang

En gang/sykkelveg i Brønnøy kommune i Nordland har vært ute på anbud for annen gang. Ottar Kristoffersen Eftf. fra Brønnøysund er lavest denne gangen også, men anbudet er litt lavere nå.

Til høsten blir det hyggeligere å lufte bikkja her. Da blir det gang/sykkelveg langs fylkesveg 54. Ottar Kristoffersen Eftf. ligger godt an til å få jobben med å anlegge den. (Foto: Google)
Til høsten blir det hyggeligere å lufte bikkja her. Da blir det gang/sykkelveg langs fylkesveg 54. Ottar Kristoffersen Eftf. ligger godt an til å få jobben med å anlegge den. (Foto: Google)
1. mars 2013 - 12:08

16,925 millioner kroner var det laveste anbudet på etter den første utlysningen. Det måtte avvises på grunn av mangelfull dokumentasjon. Det måtte også det nest laveste anbudet. Dermed var det bare ett igjen. I denne situasjonen valgte Vegvesenet å avlyse konkurransen og lyse ut jobben på nytt.

15,862 mill. vil Ottar Kristoffersen Eftf. ha denne gangen. Ødegaard Anlegg fra Brønnøysund, som var nr. to forrige gang, ga ikke anbud denne gangen. Det gjorde til gjengjeld Reipå Knuseri fra Meløy, som vil ha 18,008 mill. for jobben.

Den eneste entreprenøren som fikk anbudet sitt godtatt etter første utlysning, var Thore Magnussen & Sønn fra Vestvågøy i Lofoten, som ga et anbud på 22,373 mill. Etter andre utlysning er det redusert til 21,504 mill.

Gang/sykkelvegen blir 1,8 km lang. Den følger fylkesveg 54 på øya Torget i hele vegens lengde.

Prosjektet er et samarbeid mellom Brønnøy kommune og Vegvesenet. Kommunen benytter muligheten til å få lagt vann- og avløpsledning langs vegen.

Opprinnelig forlangte Vegvesenet at gang/sykkelvegen skulle være ferdig til skoleåret begynner i august. På grunn av avlysningen av første anbudsrunde gjelder ikke det kravet lenger. Den blir ikke ferdig før sent på høsten.

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.