Otera Traftec signerer kontrakter til over en halv milliard

Selskapet signerer fire kontraktersom i disse dager, og prosjektene er lokalisert i  henholdsvis Trondheim, Porsgrunn, Trofors og Kvænangen.

Prosjektavdelingen med mvdelingsleder Dag Audun Dahle-Olsen i spissen.
Prosjektavdelingen med mvdelingsleder Dag Audun Dahle-Olsen i spissen. Foto: Otera Traftec
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
18. feb. 2022 - 13:29

– Dette er store og viktig prosjekter for oss. Vi er stolte av å være en samarbeidspartnere til EIFFAGE Génie Civil, Hæhre Entreprenør og Leonhard Nilsen & Sønner på disse prosjektene. Otera Traftec vant frem i konkurransene som følge av kompetanse, erfaring og gode løsninger, forteller Øystein Stebekk, daglig leder i Otera Traftec, i en pressemelding.

Relatert artikkel

 

Prosjektene

Noen av kontraktene er så smått i gang og alle skal være sluttført innen 2027.

E18 Rugtvedt-Langangen er et Nye Veier-prosjekt hvor EIFFAGE Génie Civil er totalentreprenør, og Otera Traftec skal levere komplett elektroteknisk prosjektering samt elektroteknisk installasjon i prosjektet på parsell 1 og 3. Parsell 1 gjelder to mindre tunneler og to store bruer i Langangen. Parsell 3 er 3,9 kilometer med tunnel; installasjon i nytt løp i Kjørholt og Bambletunnelene samt ny Grenlandsbru.

E6 Kvithammar-Åsen er også et Nye Veier-prosjekt. Hæhre Entreprenør er totalentreprenør, og Otera Traftec er total underentreprenør. Otera Traftec skal levere komplett elektroteknisk prosjektering samt elektroteknisk installasjon i prosjektet.

E6 Svenningelv-Lien er Statens vegvesens prosjekt hvor Leonhard Nilsen & Sønner er totalentreprenør. Otera Traftec er total underentreprenør, og skal levere komplett
elektroteknisk prosjektering samt elektroteknisk installasjon.

Bjørn Erik Norman, markedssjef i Otera Traftec, og Dag Audun Dahle Olsen, avdelingsleder i prosjektavdelingen i Otera Traftec <i>Foto:  Otera Traftec</i>
Bjørn Erik Norman, markedssjef i Otera Traftec, og Dag Audun Dahle Olsen, avdelingsleder i prosjektavdelingen i Otera Traftec Foto:  Otera Traftec

E6 Kvænangsfjellet er nok et Nye Veier prosjekt. Leonhard Nilsen & Sønner AS er
totalentreprenør og Otera Traftec er total underentreprenør. Otera Traftec skal levere komplett elektroteknisk prosjektering samt elektroteknisk installasjon i prosjektet.

– Vi har nå en samlet ordrereserve på 1,5 milliarder, noe som gjør at vi er en langsiktig og trygg arbeidsgiver for våre ansatte, sier Øystein Stebekk, Daglig leder i Otera Traftec.

Otera Traftec har hovedkontor i Froland i Agder, nærmer seg 260 ansatte, og planlegger flere ansettelser i året som kommer.

– Otera Traftec er et spennende og fremtidsrettet selskap å jobbe i. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere, sier Dag Audun Dahle-Olsen, Avdelingsleder i prosjektavdelingen i Otera Traftec.

Les også

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.