NYHETSBREV

Oscilloskoper fra Teledyne LeCroy

Enkle å fjernstyre

WaveJet Touch har et 7,5" touchscreen-display for enkel betjening samt stor minnedybde, omfattende debugging-verktøy og utvidete triggere, fra Teledyne LeCroy
WaveJet Touch har et 7,5" touchscreen-display for enkel betjening samt stor minnedybde, omfattende debugging-verktøy og utvidete triggere, fra Teledyne LeCroy Bilde: Teledyne LeCroy

To nye oscilloskoper fra produsenten Teledyne LeCroy er tilgjengelige hos elektronikkdistributøren Elfa Distrelec, med 7.5 og 10 tommers berøringsskjermer.

WaveJet Touch har et 7,5» touchscreen-skjerm, minnedybde, opp til 5 Mpts, omfattende debugging-verktøy og utvidete triggere. Apparatene er basert på WaveJet 300 A oscilloskopene, og er tilgjengelige i to versjoner: med 350 MHz eller 500 MHz båndbredde. Standardgrensesnitt som GPIB, LAN og USB letter fjernstyringen. Apparatene er lette og kompakte, noe som gjør dem svært mobile og enkle å ta i bruk på forskjellige steder.

WaveSurfer 10 med en båndbredde på 1 GHz og en avlesningsrate på 10 GS/s har kompakte konstruksjon og 10,4» touchscreen-skjerm.

Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.