NYHETER

Optisk opptur

Krohne Instrumentation skrur på Optisens ODO 2000, en optisk oksygensensor.

Optisk oksygenmåler for væskeanalyse i avløpsanlegg som ikke krever rekalibrering og skal klare seg med lange vedlikeholdsintervaller.
Optisk oksygenmåler for væskeanalyse i avløpsanlegg som ikke krever rekalibrering og skal klare seg med lange vedlikeholdsintervaller. Bilde: Krohne Instrumentation

Nykommeren benytter et optisk prinsipp i interaksjon med en fluorescent-membran.

 

Det skal ikke være behov for rekalibrering. Presisjon og pålitelighet forblir angivelig konstant. Det integrerte spylesystemet minimerer behovet for manuell rengjøring. Det betyr selvsagt lengre vedlikeholdsintervaller.

 

Sensoren er tilpasset selskapets multiparametertransmitter MAC 100, og tilbehør som Sensofit IMM 2000 teleskopisk armatur.

 

Optisk oksygenmåler for væskeanalyse i avløpsanlegg som ikke krever rekalibrering og skal klare seg med lange vedlikeholdsintervaller.
Optisk oksygenmåler for væskeanalyse i avløpsanlegg som ikke krever rekalibrering og skal klare seg med lange vedlikeholdsintervaller. Krohne Instrumentation
 

 

Den er spesielt utviklet for små og mellomstore renseanlegg, der vanlig kalibrering og rengjøring av sensorene er vanskelig på grunn av begrensede vedlikeholdsressurser. Den skal skilte med robust design og lang levetid.

 

Optiske oksygensensorer er mye brukt til å kontrollere og overvåke oksygenkonsentrasjonen under den biologiske behandling av kloakkvann.

 

Oksygenmålerne spiller allerede i norske applikasjoner, forteller leverandøren.

Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.