NYHETSBREV

Optisk medieomformer fra Phoenix Contact

Forsinkelse på kun 700 nanosekunder

Joachim Seehusen
10. mars 2015 - 22:44

Med den nye Ethernet-medieomformeren FL MC 2000E kompletterer Phoenix Contact klassen med optiske omformere for bruk innen energiteknikk. FL MC 2000E er tilpasset miljøkravene i henhold til IEC 61850–3 og IEEE 1613.

Medieomformervarianten med singlemodus glassfiber dekker avstander opptil 40 kilometer. Dataoverføringen via optiske fibre optimaliserer bruk sammen med ethernet med hensyn til yteevne og overføringssikkerhet. Begge enheter for multimodus- og singlemodus-glassfiber har et robust metallhus og imøtekommer ekstreme miljøkrav.

Egnet for mange bruksområder

Den gode EMC-kompatibiliteten åpner for bruk i koblingsanlegg som krever godkjennelser for IEC 61850–3 eller IEEE 1613. Det utvidete temperaturområdet på -40 til +75 ? gjør enhetene egnet til mange forskjellige bruksområder. Den redundante spenningsforsyningen har et fleksibelt, stort område fra 12 til 57 V DC.

I tillegg til mange forskjellige diagnostikkdioder har medieomformerne funksjonen LFP (Link Fault Pass Through). Disse sørger for en permanent og gjennomgående overvåking av forbindelsen. Utover dette gir Ethernet-driftsmodus Pass Through forsinkelser på kun 700 ns. Dermed kan medieomformeren også benyttes i tidskritiske applikasjoner som Profinet, Powerlink, EtherCat og Sercos lll.

Les om: App for merking fra Phoenix Contact

Optisk omformer Ethernet-medieomformeren FL MC 2000E  fra Phoenix Contact
Optisk omformer Ethernet-medieomformeren FL MC 2000E fra Phoenix Contact Phoenix Contact

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.