IT

Oppsigelser i Telenor

MOBILKONGEN: Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas feiret i Barcelona i februar at Telenor er blitt verdens sjette største mobiloperatør. Men dette hjelper ikke de 100 som nå får sparken hos selskapet.
MOBILKONGEN: Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas feiret i Barcelona i februar at Telenor er blitt verdens sjette største mobiloperatør. Men dette hjelper ikke de 100 som nå får sparken hos selskapet. Bilde: Trond Heggelund
31. mars 2008 - 16:10

Dette skriver e24.no.

– Det er riktig at vi har kommet dit at en del ansatte i disse dager vil få beskjed om sluttpakker. Dette er det tyngste man som sjef kan være med på, men vi er glade for at det blir under 100 som får sluttpakketilbud, sier informasjonssjef Atle Lessum i Telenor.

Sliter i Norge

Telegiganten sliter i det norske mobilmarkedet, og driftsresultatet i siste kvartal i fjor var nesten 100 millioner kroner lavere enn ventet. Konserntillitsvalgt Per Gunnar Salomonsen i Telenor er blitt varslet om kuttene, men deler ikke ledelsens oppfatning.

Tredd nedover hodet

– De varslede kuttene er det ikke forståelse for hos oss. Dette er noe som er tredd nedover hodet på oss ovenfra. Mange er urolige, og mange blir demotiverte av jobbkuttene og snakket om kostnadsbesparelser, sier Salomonsen.

Kuttet sist i 2003

Telenor Mobil har litt over 9 000 ansatte.

Sist gang rekkene ble tynnet ut var i 2003.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.