BYGG

Opprykk for ingeniør Jørn-Are Bergh i Onninen

Blir norgessjef i VVS- og elektrokjempen.

Jørn-Are Bergh
Jørn-Are Bergh Bilde: Onninen
Knut BjørheimKnut BjørheimJournalist
29. aug. 2019 - 15:08

Dette skjer bare to år etter at han ble ansatt som én av tre salgsdirektører i det tradisjonsrike, finske selskapet som blant annet administrerer Norges største elektrikerkjede Elfag.

Hovedkontoret og sentrallageret til Onninen ligger på Skedsmokorset.

Onsdag kunne energiminister Terje Aasland meddele at Ventyr vant auksjonen om å bygge ut havvindparken Sørlige Nordsjø II. Samtidig ligger det nå an til Usira Nord blir utsatt til neste år.
Les også

Det ble som bransjen fryktet: – Dagen derpå for Aaasland

Jørn-Are Bergh (52) er utdannet ingeniør med tilleggsutdanning innen økonomi og i strategisk ledelse. Han har lang erfaring fra norsk og internasjonal industri og har blant annet vært flere år i Russland for Aga og Linde. Han kom til Onninen fra James Walker, som er store på tetningsteknologi.

Tidligere direktør Jack Ø. Andresen (60) blir leder av en ny stabsfunksjon for transport og logistikk. Andresen har mer en 25 års ledererfaring fra Onninen. Han er utdannet elektroinstallatør og blant annet vært leder for den nevnte Elfag-kjeden.

 – Jeg er veldig fornøyd med at vi har sikret oss to dyktige ledere til å videreutvikle og styrke posisjonen til våre integrerte selskaper, sier Country Director Knut Strand Jacobsen i Kesko Norge, som eier Onninen, ifølge VVS-forum.
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.