VEIMERKING

Oppkjøp: To veimerkere får samme eier

Ze bra AS har kjøpt samtlige akser i A-Merking AS og sammen vil selskapene bli totalleverandør av veioppmerking i det norske marked.

Ze Bra og A Merking skal fortsette som separate selskaper, men med koordinering særlig i utførende ledd.
Ze Bra og A Merking skal fortsette som separate selskaper, men med koordinering særlig i utførende ledd. Foto: A Merking
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
2. mars 2021 - 09:04

Ze Bra AS er velkjent som selskap som leverandør av  veimerking, områdesikring og optimal selvredning ved evakuering av tuneller og bygg. Firmaet utfører i hele landet av alle typer langsgående veioppmerking på hele det offentlige veinettet. De utfører arbeidet fra start til slutt, noe som innebærer trafikkavvikling, dirigering, putebiler og følgebiler.

Selskapet, som har aner helt tilbake til 1948, er kjent for å levere tjenester innen trafikksikring, planlegging og prosjektering

Den elektriske folkebåten fra Strømsø Båt er åtte meter lang og kan kjøre utelukkende på sol.
Les også

Denne båten kan gå så lenge sola skinner

Spesialist på parkeringsplasser og lekeplasser

A-Merking as er markedsledende innen oppmerking av parkeringsplasser og lekeplasser,  skolegårder samt for industrien. A-Merking AS har gjennomført store oppmerkingsprosjekter som er unike i europeisk sammenheng og har egne agenturer for oppmerking av flyplasser og leverer også materiell til kunder som ønsker å merke opp på egen hånd.

Innen Universell utforming har A-Merking AS levert de største prosjektene innen veifinning og ledelinjer for blinde og svaksynte som er gjennomført i Norge. Selskapet ble etablert  i 2003.

Fortsetter som separate firmaer

Ze Bra AS og A-Merking AS vil foreløpig arbeide under sine nåværende navn og forbli på sine nåværende lokasjoner i henholdsvis Moss og Dal ved Gardermoen.. Det blir ingen endringer for de ansatte og ledelsen i firmaene blir uforandret. Men, utførende arbeid vil koordineres slik at kunder får kun en kontakt å forholde seg til.

Sammen vil firmaene kunne tilby tjenester, applisering og vareleveranser i hele Norge og fremstå som den totale leverandør innen sine markedssegmenter, heter det i en pressemelding fra Ze Bra og A-merking.

I Rogaland er byggingen av ny E39 fra Hove til Osli i gang. Bildet er tatt i oktober 2023.
Les også

Rådgiverbransjen får Vegvesen-oppdrag for inntil 1,4 milliarder

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.