NYHETSBREV

Oppgradert måler for relativ fukt

Vedlikehold blir enklere og ny programvare gir bedre tilgang til måleverdier.

Hygrosmart
Hygrosmart Bilde: Michell instruments
21. des. 2015 - 00:56

Michell instruments har nå oppgradert sin portefølje for målere av relativ fuktighet. Det er modellene i RH-seriene 280 og 290 som nå er forbedret til industrielle applikasjoner, forteller salgsingeniør Bente Sletholt hos IKM Instrutek AS.

Skifter sensor

I tillegg til å kunne tilpasses ulike applikasjoner har HygroSmart 280 og 290-serien utskiftbar sensor som forenkler vedlikeholdet vesentlig.

Sletholt forteller videre at dette konseptet bygger på HygroSmart I7000XP som er fullt utskiftbar og har alle kalibreringsdata integrert. Noe som medfører at rutinemessig kalibrering kan sammenlignes med å skifte en lyspære.

I7000XP benytter Michell’s nyeste kapasitiv-polymer-teknologi i form av H8000 som kan gi inntil en prosent RH-nøyaktighet.

Flere konfigurasjoner

HygroSmart 280 og 290 seriene tilbyr en rekke konfigurasjoner som inkluderer innstikk, veggmontert og ekstern sensor alle med mulighet for display for enkel avlesning og konfigurering. Den nye programvaren gir også enkel tilgang til parametere og måleverdier fra kontrollrom.

Enhetene kan konfigureres av brukerne for å dekke spesielle behov som alternative utgangssignaler, måleenheter og alarmer avslutter Sletholt.

Se også: Nøyaktig oksygenanalysator fra Michell

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.