NYHETSBREV

Oppgradert gass- og væskemåler

 

VA40 WIM-meter for mengdemåling av gasser og væsker fra Krohne
VA40 WIM-meter for mengdemåling av gasser og væsker fra Krohne Bilde: Krohne
9. juli 2015 - 15:26

Med det nye alternative «WIM», er det nå mulig å få 4 ... 20mA signal fra VA-meteret VA40, levert av Krohne Instrumentation.

Tidligere kunne mengden kun avleses lokalt, men nå er det mulig med et 4 ... 20 mA utgangs signal som kan brukes for kontroll eller evalueringsformål.

Med VA40 WIM-versjonen, blir høyden av flottøren omdannet til et elektrisk signal ved hjelp av en Hall-sensorkjede. Dette signalet kan brukes til et PLS / DCS system, eller for å registrere den målte verdi over en viss periode med en datalogger. Sammen med hver VA40 WIM, leverer KROHNE kalibreringskurven, slik at kunden til enhver tid kan få den eksakte mengden som måles.

Les også: Ny i Krohne – ansvar for nivåmåling

Visuell inspeksjon

VA40 VA-meter brukes for mengdemåling av væsker eller gasser. Glasset i målerøret muliggjør visuell inspeksjon for å evaluere mediets egenskaper. Typiske bruksområder er måling av flushing eller inertgasser, varme- og kjølekretser, gassmåling i industrielle ovner, eller andre grunnleggende applikasjoner i maskinbygging og prosessindustri.

VA40 VA-meter brukes for mengdemåling av væsker eller gasser. Glasset i målerøret muliggjør visuell inspeksjon for å evaluere mediets egenskaper. Typiske bruksområder er måling av flushing eller inertgasser, varme- og kjølekretser, gassmåling i industrielle ovner, eller andre grunnleggende applikasjoner i maskinbygging og prosessindustri.VA40 WIM-meter for mengdemåling av gasser og væsker fra Krohne Krohne

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.