Oppgradert gass- og væskemåler

 

Oppgradert gass- og væskemåler
VA40 WIM-meter for mengdemåling av gasser og væsker fra Krohne Bilde: Krohne

Med det nye alternative «WIM», er det nå mulig å få 4 ... 20mA signal fra VA-meteret VA40, levert av Krohne Instrumentation.

Tidligere kunne mengden kun avleses lokalt, men nå er det mulig med et 4 ... 20 mA utgangs signal som kan brukes for kontroll eller evalueringsformål.

Med VA40 WIM-versjonen, blir høyden av flottøren omdannet til et elektrisk signal ved hjelp av en Hall-sensorkjede. Dette signalet kan brukes til et PLS / DCS system, eller for å registrere den målte verdi over en viss periode med en datalogger. Sammen med hver VA40 WIM, leverer KROHNE kalibreringskurven, slik at kunden til enhver tid kan få den eksakte mengden som måles.

Les også: Ny i Krohne – ansvar for nivåmåling

Visuell inspeksjon

VA40 VA-meter brukes for mengdemåling av væsker eller gasser. Glasset i målerøret muliggjør visuell inspeksjon for å evaluere mediets egenskaper. Typiske bruksområder er måling av flushing eller inertgasser, varme- og kjølekretser, gassmåling i industrielle ovner, eller andre grunnleggende applikasjoner i maskinbygging og prosessindustri.

VA40 VA-meter brukes for mengdemåling av væsker eller gasser. Glasset i målerøret muliggjør visuell inspeksjon for å evaluere mediets egenskaper. Typiske bruksområder er måling av flushing eller inertgasser, varme- og kjølekretser, gassmåling i industrielle ovner, eller andre grunnleggende applikasjoner i maskinbygging og prosessindustri.VA40 WIM-meter for mengdemåling av gasser og væsker fra Krohne Krohne

Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.