MOBIL

Oppfølger til Desire HD om to uker?

Mye tyder på at oppfølgeren til HTC Desire HD skal lanseres 12. april.

Marius ValleMarius ValleJournalist
1. apr. 2011 - 09:56

Bilder og informasjon om HTC Pyramid har lenge sirkulert på nettet. Telefonen antas å være oppfølgeren til Desire HD, og kan muligens komme til å hete HTC Desire HD S.

Telefonen skal antakeligvis lanseres 12. april, skriver TheNextWeb.com. Da skal nemlig HTC holde et arrangement i London. Ifølge nettstedets kilder er det her Pyramid skal vises frem.

Tokjernet prosessor

Telefonen blir en av HTCs første telefoner med tokjerneprosessor. Ubekreftet informasjon røper at det er snakk om en 1,2 GHz tokjerneprosessor, 768 MB arbeidsminne, og trolig Android 2.3.

Skjermen skal være 4,3 tommer stor og ha oppløsningen 960 x 540 piksler. Kameraet på baksiden skal ta bilder i åtte megapikslers oppløsning. Telefonen har utifra bilder metalldeksel. 

Også Evo 3D?

Det antas også at HTC lanserer andre produkter 12. april. Vi blir ikke overrasket dersom vi får se europa-versjonen av HTC Evo 3D - en telefon med autostereoskopisk 3D-skjerm slik også LG Optimus 3D har.

Ler mer om: HTC Evo 3D »

Kilde: Thenextweb.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.