MASKINER & UTSTYR

Trafikkdirigering i hele Nord-Norge krever oppgradert bilpark

Total Trafikkhjelp AS i Mosjøen er de siste årene blitt en betydelig aktør innen trafikkdirigering i Nord-Norge. Nå har de byttet ut ti av bilene sine med nye.

Markeds- og økonomisjef i Total Trafikkhjelp AS, Tobias Vang Sivertsen (til høyre), da de hentet ti nye Caddyer hos Volkswagenforhandleren Sulland AS i Bodø.
Markeds- og økonomisjef i Total Trafikkhjelp AS, Tobias Vang Sivertsen (til høyre), da de hentet ti nye Caddyer hos Volkswagenforhandleren Sulland AS i Bodø.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
3. juni 2019 - 11:19

Daglig leder Amund Valåmo forteller til veier24 at bilene de bruker raskt drar på seg mange kilometer, ettersom selskapet har hele Nord-Norge som sitt nedslagsfelt.

– Vi har hovedkontor i Mosjøen, men våre oppdrag strekker seg over hele landsdelen. Dermed blir det mye kjøring og mange kilometer i løpet av året. Nå har vi kjøpt ti nye biler som trafikkdirigentene bruker ute på sine oppdrag, dette er en del av rulleringen av bilparken som vi gjør hvert fjerde år, forteller Valåmo.

Daglig leder Amund Valåmo i Total Trafikkhjelp AS. <i>Foto:  Total Trafikkhjelp</i>
Daglig leder Amund Valåmo i Total Trafikkhjelp AS. Foto:  Total Trafikkhjelp

Total Trafikkhjelp har vokst jevnt og trutt siden etableringen i 2013. Selskapet eies av Amund Valåmo og Tobias Vang Sivertsen, som markeds- og økonomisjef i selskapet, og i fjor passerte selskapet 30 millioner i omsetning.

– Ja, oppdragsmengden har økt, noe som ikke minst utbyggingsaktiviteten på E6 gjennom Helgeland har bidratt til. Vi har hatt oppdrag både på Helgeland nord og Helgeland sør. Men også den omfattende tunnelrehabiliteringen som pågår, har gitt mange oppdrag i landsdelen, forteller Valåmo.

For øyeblikket sysselsetter selskapet rundt 80 personer, men dette varierer noe med sesongsvingningene som denne bransjen preges av.

De ti bilene Total Trafikkhjelp nylig hentet hos forhandleren Sulland AS i Bodø var av merket Volkswagen Caddy.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.