NETTARKIV

Oppdatering med e-læring

28. feb. 2002 - 11:09

Med vedlikeholdsordningen Subscription Program kan Autodesk-kundene laste ned forbedringer og ny funksjonalitet for sine programmer over nettet. Dermed slipper de å vente på neste hovedversjon og kan ta nye funksjoner kontinuerlig i bruk.

Nye funksjoner (extensions) kan hentes ned når brukeren ønsker, og eventuelt kombineres med veiledning over nettet. Dette gir en enkel opplæring og en kontinuerlig oppgradering av ny teknologi i små steg for kundene. Samlet vil de nye funksjonene utgjøre hoveddelen av neste oppgradering.

- Subscription Program er et direkte svar på våre kunders uttalte ønske om å få adgang til siste teknologi enkelt og fleksibelt, sier Thomas Juntti, som er ansvarlig for Autodesk i Norden og Baltikum. Dette er et alternativ til den nåværende ordningen som vil fortsette for de kunder som ønsker det. De som foretrekker den nye vedlikeholdsordningen, betaler en årlig avgift.

Abonnementsordningen dekker de fleste Autodesk-produktene og inkluderer; AutoCAD, Autodesk Mechanical Desktop, Architectural Desktop, Autodesk VIZ, Inventor Series, Civil Design, Survey, Land Desktop, MAP, MapGuide og Raster Design. Kunder må ha siste versjon av produktene for å tegne abonnementsordningen.

(kas)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.