NYHETSBREV

Oppdager kostbare feil

Trådløse termokameraer fra Fluke med verktøy for diagnostisering av feil

Termokamera Ti95 fra Fluke
Termokamera Ti95 fra Fluke Bilde: Fluke
17. sep. 2014 - 07:00

IKM Instrutek AS introduserer de nye Ti95 og Ti90 fra Fluke. De to nye termokameraene skal hjelpe med å spare tid og penger ved å oppdage problemer før de blir til kostbare feil.

Eneste i sin prisklasse

Ti95 bringer mange funksjoner til fingertuppene til en rimelig pris – produsenten hevder det er det eneste trådløse termokamera til industribruk i sin prisklasse. Både Ti95 og Ti90 er konstruert med Fluke Connect, ifølge Avdelingsleder Rolf Kinck hos IKM Instrutek AS.

Kan kobles til identifikasjonsverktøy

Fluke Connect™ fungerer med over 20 forskjellige testverktøy fra Fluke og gir deg muligheten til å identifisere og diagnostisere problemer raskt og med trygghet, mens du kan dele dataene på en sikker måte når du vil, med hvem du vil.

Ti95 og Ti90 gir begge økt produktiviteten og kommunikasjonen med Fluke Connect™ trådløst termokamera. Det er mulig å dele nøyaktig samme informasjon samtidig, bare med ShareLive™-videosamtaler.

Les om: Nytt trådløst testverktøy fra Fluke Connect

Gode bilder

Ti95 og Ti90 gir en god bildekvalitet med innebygd digitalkamera med 2 megapiksler. Brukeren kan få kontekst for det infrarøde bildet ved å bytte til fullt synlig (IR-Fusion® AutoBlend™-modus og bilde-i-bilde tilgjengelig i SmartView®-programvaren). Ti95 og Ti90 leveres med 3,5-tommers LCD og robust display, og har et omfattende SD-minnesystem med Uttakbart 8GB SD-minnekort og Fluke Connect™ trådløst SD-kort på 8 G.

Les om: Utrygt for kjeltringer

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.