PRODUKTNYHETER

Operatør-PC og maskinsyn

2. mai 2001 - 16:59

Med Cezar prøver leverandøren seg på markedet for anvendelser som ligger mellom det som kan takles med vanlige operatørpaneler, og tradisjonelle menneske-maskin-grensenitt (HMI). Programvaren kjøres på operativsystemet Windows NT i en industriell PC.

Beijer har også nylig komplettert produktprogrammet med maskinsyn-teknikk –visionteknikk– fra det amerikanske selskapet DVT. Produktene brukes til identifisering, kvalitetskontroll og robotstyring med digital bildebehandling. Selskapet skal markedsføre DVTs produkter i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

SmartImage Sensor Series 600 er en frittstående og komplett vision-sensor som har enkelhet for brukeren og tilpasningsmulighet for mange ulike anvendelser, ifølge produsenten.

Maskinvaren består av et kamera med innebygget PC og to kommunikasjonporter; en for RS-422 og en for 100 megabit Ethernett. Kameraet har også tilkoblinger for tolv digitale inn- og utganger. Den windowsbaserte programvaren Framework brukes til å konfigurere utstyret. Framework inneholder en rekke vision-verktøy. (hr)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.