OLJE OG GASS

Ønsker norske selskaper velkommen

TA KONTAKT: Donald M. peirson i Louisiana Economic Develoment mener det er behov for norsk teknologi for bekjempe oljesølet fra den havarerte boreriggen utenfor Louisiana
TA KONTAKT: Donald M. peirson i Louisiana Economic Develoment mener det er behov for norsk teknologi for bekjempe oljesølet fra den havarerte boreriggen utenfor Louisiana Bilde: Anders J. Steensen
Anders J. Steensen
4. mai 2010 - 16:15

Houston: – Vi trenger all den hjelp vi kan få nå. Vi vet at norske selskaper har gode produkter og god kunnskap med å fjerne og rydde opp etter oljesøl. Det rådet jeg kan gi til de som er interesserte i å presentere sine produkter, er å hjelpe oss.

– Ta kontakt med delsatsmyndighetene i Louisiana. Det er de som styrer oppryddingen, sier Donald M. Pierson til Teknisk Ukeblad.

God infrastruktur

Han understreker at området har både flyplasser og gode havner, og spiller en nøkkelrolle i driften av oljevirksomheten i Den mexicanske golfen.

– Vi har infrastrukteren som er nødvendig. Særlig er vi interessert i selskaper med erfaring fra norsk sokkel og de vanskelige værfoholdene på sokkelen. De kan hjelpe oss med å holde kontroll med oljeutslippet utenfor vår kyst, sier han.

Les mer om: