MOBIL

One Call lanserer abonnement med "fri bruk"

For en 500-lapp kan du ringe, tekste og surfe nesten så mye du vil.

Marius ValleMarius ValleJournalist
4. sep. 2012 - 12:09

 One Call lanserte i går sitt nye abonnement Fri, som de hevder er det første abonnementet som lar deg bruke mobilen helt fritt uten å tenke på regningen.

- Når mobilen stadig får nye bruksområder og mobilvanene endrer seg så raskt som de gjør, kan det være en utfordring å forutsi hvilket abonnement som samsvarer best med akkurat din mobilbruk. One Call FRI gjør hverdagen enklere for dem som ikke ønsker å telle ringeminutter og megabytes, og vil være prisgunstig for storbrukerne, sier One Call-direktør Øistein Eriksen (bildet)  i en pressemelding.

Begrenset datatrafikk

Fri koster 499 kroner og inkluderer ubegrenset med samtaler, SMS og MMS. Det inkluderer også det One Call hevder er fri bruk av data. Men her ligger haken. Det er nemlig en begrensning på datatrafikken.

Når du har lastet ned 5 GB i løpet av en kalendermåned reduseres nemlig hastigheten til 128 kbps. Det kan selvsagt argumenteres for at dette er fri bruk siden de ikke kutter internettilgangen eller tar ekstra betalt for dette, men det er uansett en begrensning.

LES OGSÅ: De beste abonnementene for surfing

Det gjelder også å passe på når du ringer og tekster femsifrede numre og spesialnumre. Femsifrede numre koster 69 øre i oppstart og deretter 2,35 kroner per minutt. Det skal understrekes at dette er helt vanlig praksis for alle pakkeabonnementer hos alle operatører. SMS til spesialnumre koster 39 øre stykket.

Uansett er dette et greit tilbud til deg som ringer og tekster veldig mye. One Calls største pakkeabonnement som inkluderer 1000 ringeminutter, 1000 SMS, 1000 MMS og 3000 MB data koster til sammenligning 298 kroner i måneden.

LES OGSÅ:

Slik sjekker du hvor mye data du har brukt

Disse appene gir deg kontroll på telefonregningen

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.