ENERGI

Omformer med nyttig hjelpeknapp

Oppstår en feil, trykker brukeren bare på hjelpeknappen og får forslag til hvordan feilen kan rettes opp.

Omformeren er designet for alle typer installasjoner og er spesielt velegnet for oppstart og drift av vifter, pumper og transportbånd. Frekvensomformeren overvåker driftstimer og motorrotasjon. For hvert enkelt parameter kan brukeren sette sine egne begrensninger slik at den gir en alarm når disse er nådd.

Når motorbelastningen reduseres, øker svitsjefrekvensen til frekvensomformeren og dermed senkes motorstøyen. Også en styrt kjølevifte bidrar til å minske støyen og forbedre virkningsgraden.

Funksjonene er tilgjengelig via et nyutviklet kontrollpanel. Panelet har to programmerbare taster der funksjonene forandres avhengig av statusen til panelet. Den innebygde hjelpeknappen og en sanntidsklokke hjelper til med feildiagnose.

For å gjøre prosessen enkel, finnes det en hurtigguide for første oppstart, en enkel brukerhåndbok for igangkjøring og en omfattende referansehåndbok for tekniske konstruktører og personell som arbeider med teknisk støtte. Den nye ACS 550-serien består av standard frekvensomformere for effektområdene 0,75 til 335 kW, og i utgaver for 230 og 400 V.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.