ENERGI

Oljemessens krisestøtte kommer utstillerne til gode

Tildelt 21 millioner kroner. 

Oljemessen ONS i Stavanger ble avlyst i år på grunn av koronakrisen og har siden kranglet med utstillere. Nå skal regjeringens krisestøtte løse konflikten. Her fra messen i 2018.
Oljemessen ONS i Stavanger ble avlyst i år på grunn av koronakrisen og har siden kranglet med utstillere. Nå skal regjeringens krisestøtte løse konflikten. Her fra messen i 2018. Foto: Carina Johansen/NTB Scanpix
17. aug. 2020 - 07:26

Oljemessen ONS i Stavanger ble avlyst i år på grunn av koronakrisen og har siden kranglet med utstillere. Nå skal regjeringens krisestøtte løse konflikten.

Fredag ble stiftelsen Offshore Northern Seas (ONS) tildelt 21 millioner kroner i kompensasjon fra regjeringen på grunn av årets avlyste messe. Disse pengene skal i hovedsak gå rett tilbake til utstillere som krever pengene sine tilbake, skriver Stavanger Aftenblad.

– Vi har hele tiden sagt at hvis vi får penger fra myndighetene, så skal det komme utstillerne til gode, sier styreleder Tor Arnesen i ONS.

I år skulle oljemessen vært arrangert fra 31. august til 4. september, men ble avlyst som følge av koronakrisen. Avlysningen har vært etterfulgt av konflikt mellom ONS og utstillere som krevde pengene sine tilbake. Noen av utstillerne har varslet søksmål for å få tilbakebetalt.

Arnesen sier til avisen at styret og administrasjonen trolig blir enige om hvordan tilbudet til utstillerne skal se ut de nærmeste dagene.

Les også

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.