Til venstre IT-sjef Roald Ommundsen fra oljedirektoratet og Morten Næss, avdelingsleder for systemavdelingen i Technet AS
Til venstre IT-sjef Roald Ommundsen fra oljedirektoratet og Morten Næss, avdelingsleder for systemavdelingen i Technet AS (Bilde: Technet)

Oljedirektoratet velger Technet Management System

 

Etter en rettet tilbudskonkurranse har Oljedirektoratet valgt Technet AS for leveranse av servicemanagement. Løsningen Technet Management System leveres som en tjeneste (SaaS) fra Technet sitt datasenter i Larvik.

Fleksibel skytjeneste

Technet Management System er et komplett, ITIL-basert Service Management verktøy med en PRINCE2-basert prosjektmodul. Technet Management System er utviklet av Technet i samarbeid med kundene på bakgrunn av deres behov. Systemet ble lansert som en skytjeneste allerede i 2005, skriver Technet i en pressemelding.

Technet Management System er fleksibelt og kan brukes som et verktøy av små organisasjoner og helt opp til de største bedriftene med store IT-avdelinger.

I drift fra uke 51

Oljedirektoratet signerte avtalen med Technet i uke 49 i 2015, løsningen ble implementert hos Oljedirektoratet uken etter, og har vært i drift fra uke 51. Tidligere har både Statens Pensjonskasse, Statistisk sentralbyrå og Matiq, driftselskapet til Gilde, Nortura og Prior, valgt Technet Management System.

Har du lest:

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå