NYHETSBREV

Oljebransjen fjerner mellomledd

Leverandørene kommer mer direkte i kontakt med oljeselskapene

26. aug. 2015 - 10:26

Oljeselskapenes voldsomme spareplaner fører til helt nye innkjøpsrutinger. Nå ønsker de mer direkte kontakt med leverandørene, og ta dem inn i prosjektene.

Fundamentale endringer

Dette er fundamentale endringer som vil påvirke tradisjonelle innkjøpsrutiner, skriver Oljebransjens innkjøpskonferanse på sine sider. Konferansen holdes i Stavanger 30. september og 1. oktober, med et bli-kjent-treff om kvelden 29. september.

Fikk du med deg: Sparer 80 tonn med ny pumpeløsning

Standardisering

Konferansen har tunge foredragsholdere, der blant annet Frank W. Arnesen, direktør for anskaffelser i Norge skal snakke om behovet for å standardisere, og tettere samarbeid med leverandørene. Øyvind Løland skal redergjøre for Aibels filosofi for bruk av underleverandører og Rune Andersen fra Aker Solutions skal informere om hvordan norske leverandører kan konkurrere internasjonalt, og videreutvikling av Joahn Sverdrup.

Har du lest: Weg vil femdoble omsetningen i Norge

Nisjeleverandører tidligere inn

Fra ConocoPhillips skal Nils Svanberg snakke om hvordan nisjeleverandører kan bidra til nye løsninger og nødvendig nytenkning i alle ledd i forsyningskjeden.

Nisjeleverandører skal også bringes tidligere inn i loopen, dette skal Linn Cecilie Moholt, administrerende direktør i Karsten Moholt snakke om.

Dette er noen smakebiter av en innholdstung konferanse som tar opp spørsmål som treffer mange leverandører av automatisering til oljeselskapene.

Mer om konferansen kan du finne på kalenderen til automatisering.org

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.