NYHETSBREV

Olav Bakken er ny salgssjef i Elteco

 

Olav Bakken, salgssjef hos Elteco fra og med 1. september 2014.
Olav Bakken, salgssjef hos Elteco fra og med 1. september 2014. Bilde: Elteco
16. jan. 2015 - 07:00

Olav Bakken er ny salgssjef for Elteco. Admin. dir. Svein Holla og avtroppende salgssjef Gunnar Lundsholt karakteriserer dette som «å fange storfisk».

Holla og Bakken har kjent hverandre siden 1991, og har jobbet sammen i både Merlin Gerin og Schneider Electric. Holla karakteriserer Bakkens bakgrunn som perfekt. Han har vært produktsjef for effektbrytere, key account manager for Marine Industries og han har jobbet for tavlebyggere. I tillegg har han erfaring som marketingsjef, segmentsjef industri og vice president industry business. Bakken kommer nå fra stillingen som country manager Norway i ESAB AS.

Gunnar Lundsholt blir leder for forretningsutvikling. Han skal i tillegg ha noen faste kunder, og være en ressursperson, spesielt for salgsingeniørene.

Elteco ble stiftet i 1968. En periode var Pepperl+Fuchs hovedaksjonær for selskapet, men siden 2010 har svenske Addtech vært eier. I fjor satte Elteco rekord da de 25 ansatte oppnådde en omsetning på 113 millioner kroner. Selskapets hovedprodukter er sensorer, releer, diverse elektrokomponenter, jordfeil- og isolasjonsovervåking. De viktigste kundene er innen industriautomatisering og offshoreselskaper.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.