T2

Office 2003

Alle programmene har fått en skikkelig overhaling, men Outlook har virkelig fått gjennomgå.

Aldri har det vært enklere å få orden i e-posten, både den du ønsker og den du ikke vil ha.

Et spamfilter gjør at du kan beskytte deg mot all den digitale søpla som dyttes på deg, enten det er nigerianske generalsønner som vil låne bankkontoen eller tilbud om penisforlenger eller silikoninnlegg.

Microsoft har i alle år blitt beskyldt for å overse nynorskfolket inntil en markedsundersøkelse fortalte dem at hele 700.000 heller ville ha programvaren på nynorsk. Da ble det fart i sakene, og årets versjon finnes nå også i denne varianten.

Microsoft har også blitt beskyldt for altfor høye priser. Derfor er kanskje den største nyheten at alle såkalte ikke-kommersielle brukere kan kjøpe pakken for under 1500 kroner.

En slik lisens gir tre medlemmer av husstanden anledning til å installere Office på hver sin PC. Og ikke bare det. Det følger med en prøveversjon av det nye Officemedlemmet OneNote. Det kan du kjøpe til 20 euro om du liker det. Vanlig pris er 2000 kroner.

Og unner du ikke Bill Gates såpass, kan du jo alltids laste ned Open Office. Det finnes både på norsk og nynorsk og er helt gratis.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.