IKT

Offentlig e-handel

21. sep. 2000 - 11:24

Som et resultat av satsingen har de to selskapene levert et felles tilbud til Statskjøp om å etablere en elektronisk markedsplass for offentlig sektor.

I forbindelse med Statskjøps tilbudsrunde om å etablere en elektronisk markedsplass for det offentlige, har Telenor Business Solutions formelt levert inn tilbudet på vegne av de to selskapene. I tilbudet til Statskjøp har selskapene også valgt å samarbeide med PriceWaterhouseCoopers, Norge, Compaq Computer, Norge, SAP Norge og Cell Network.

– Vi etablerer et felles operatørselskap som skal drifte virtuelle markedsplasser for business-to-business markedet i Norden. Partene vil både samarbeide og operere uavhengig av hverandre i markedet, men skal uansett benytte operatørselskapet for å oppnå stordriftsfordeler, sier Thor Halvorsen, administrerende direktør i Telenor Business Solutions.

– Vi ser på dette som en spennende satsing i et voksende marked. Vi mener det nye selskapet vil bli en slagkraftig aktør og passer godt sammen med vår offensive satsning på nettbasert virksomhet, sier Ole Harald Smerud, administrerende direktør i Siemens Business Services .

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.