INDUSTRI

Odfjell kutter 85 jobber i Bergen

Skal spare 100 millioner dollar.

Rederiet Odfjell sier kutter 85 stillinger i Bergen.
Rederiet Odfjell sier kutter 85 stillinger i Bergen. Bilde: Odfjell
9. jan. 2015 - 18:16

Styret i selskapet vedtok fredag en større omstruktureringsplan for å nå de økonomiske målene. I en børsmelding fredag ble det klart at selskapet kutter 85 stillinger i Bergen.

Naturlig avgang

32 av disse stillingene har allerede blitt kuttet gjennom naturlig avgang og førtidspensjonering, skriver Odfjell i børsmeldingen.

– Alle ansatte har sett situasjonen til selskapet og visst at noe måtte gjøres, sier Gunnar Moen, representant for de ansatte i Odfjell, til næringslivsavisen Sysla.

Trist dag

Moen er likevel klar på at det er en trist dag for alle i selskapet. Han forteller videre at de ansatte har opplevd å bli godt ivaretatt i «situasjonen vi nå står oppe i».

Hele Odfjell har cirka 3.800 ansatte, hvorav rundt 220 personer jobber på hovedkontoret i Bergen. I tillegg til kuttene i Bergen vil Odfjell også omorganisere andre kontor.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.