JULEKALENDER 2017

Nyttårskalender: Med denne kan du filme uventede hendelser på bilturen

Nye premier til og med nyttårsaften.

I luke 28 ligger det et dashbord-kamera til bilturen.
I luke 28 ligger det et dashbord-kamera til bilturen.
28. des. 2017 - 00:01

Det er desember, det er juletid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag for å prøve lykken.

I luke 28 ligger det et dashbord-kamera fra NextBase (312GW) som lar deg registrere uventede hendelser på veien. Skulle det skje noe, om det er du som er involvert eller andre, kan dashbord-kameraet være et uavhengig vitne for enhver kjøresituasjon. Kameraet skrur seg på automatisk. Premien har en verdi på rundt 1800 kroner.

Les mer om dashbord-kameraet her.

I tillegg får vinneren en sporingsenhet fra Tile Pro Series, som hjelper deg med å finne utstyr du har mistet. En app benytter telefonens GPS til å lokalisere for eksempel nøkkelknippet på et kart. Premien har en verdi på 379 kroner.

Les mer om Tile Pro Sport her.

Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålene og legge igjen navn, telefonnummer og adresse.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag - vinneren blir trukket tirsdag 2. januar.

Retningslinjene for TUs julekalender finner du her.

Vi trekker én vinner hver dag frem til nyttårsaften.

Lykke til!

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.