INDUSTRI

Nytt superlag skal få fart på Think

13. aug. 2008 - 10:38

Think er i god gang med å øke produksjonen av Think City etter visse forsinkelser .

Nå styrkes konsernledelsen med to svensker og én australier som har til sammen 66 års erfaring fra Ford, Volvo, Saab og Volkswagen.

Tidligere Ford-topp

Richard Canny er ansatt som såkalt «president and chief operating officer» i Think Global, mens Mikael Ekholm tar plass som «executive vice president, engineering and manufacturing».

Dessuten er Arne Degermoose nylig tilsatt som ny sjef på Aurskog-fabrikken.

– Richard tar med seg 25 års erfaring fra den globale bilindustrien. Hans brede bakgrunn fra Ford er ideell for å hjelpe Think til å vokse videre. Sammen med de to svenske har vi et styrket lag når vi nå øker produksjonsvolumet, sier administrerende direktør Jan-Olaf Willums i en pressemelding .

Veteraner

Richard Canny har hatt en rekke sjefsjobber i det gigantiske Ford-konsernet. Blant annet har han ledet Ford Sør-Amerika og hatt 10.000 ansatte under seg. Nå kommer han fra stillingen som «Worldwide Director of Strategic Planning».

Mikael Ekholm har årevis med erfaring fra produksjonsledelse ved fabrikkene til Saab og Volvo, mens Arne Degermoose har vært lanseringssjef hos både Saab og VW.

– Jeg er sikker på at dette forsterkede lederlaget sikrer oss en fortsatt tetposisjon i elbilmarkedet, kommenterer styreleder Alf Bjørseth.

Les også: Think planlegger USA-fabrikk

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.