Nytt oscilloskop lover enklere og rakere feilsøking

Det nye håndholdte oscilloskopet for industribruk er det første med IntellaSet intelligent måleregistrering, som automatisk viser de mest relevante måleverdiene.

Fluke ScopeMeter 120B
Fluke ScopeMeter 120B

Dagens industrimaskiner er mer pålitelige og effektive, men de kan også være vanskeligere å feilsøke på grunn av hvor komplekse de avanserte systemene er. Det  nye håndholdte oscilloskopet i Fluke ScopeMeter 120B-serien er konstruert for å takle disse utfordringene med  funksjoner som øker hastigheten, effektiviteten og nøyaktigheten på feilsøkingen av komplekse elektromekaniske systemer, skriver selskapet i en pressemelding. 

Gjenkjenner signalmønstre

De nye enhetene har teknologi som kjenner igjen signalmønstre og setter opp oscilloskopets trigging, amplitude og tidsbase automatisk.  Dette eliminerer den typiske oppsettprosessen med prøving og feiling. Så snart kurven er registrert, velger den  automatisk nøkkelmålinger basert på den registrerte kurvetypen og viser de mest relevante måleverdiene som Vrms og Hz for et nettspenningssignal, eller Vspiss-spiss og Hz for en firkantkurve. Dette gjør det lett for teknikere å identifisere og beskrive potensielle signalfeil.

Se også: Termokamera med større skjerm

Identifiserer hendelser

120B-serien har også en funksjon for å registrere og identifisere periodiske, sporadiske hendelser, og den viser alle slike hendelser som overskrider en forhåndsdefinert terskel.

Via en app kan det nye oscilloskopet kommuniserer med mobiler, eller med nettbrett. Fluke tilbyr også en skybasert løsning som samler måleresultater og kan gi omfattende visning av status på utstyr. Denne løsningen gjør at teknikere kan samarbeide med kolleger eller servicefolk i sanntid.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.