NETTARKIV

Nytt om navn

VILLIG TIL ENDRING: - Teknologien har kommet til et stadium hvor det egentlig ikke dreier seg om teknologi lengre. Nå handler det om fantasi og vår evne til å tilpasse oss til den nye virkeligheten, sier CSC-direktør Per Kristian Nauste.
VILLIG TIL ENDRING: - Teknologien har kommet til et stadium hvor det egentlig ikke dreier seg om teknologi lengre. Nå handler det om fantasi og vår evne til å tilpasse oss til den nye virkeligheten, sier CSC-direktør Per Kristian Nauste. Bilde: Trond Heggelund
Jörgen SkjelsbækJörgen Skjelsbæk
25. jan. 2008 - 14:28

Tre nye til Software Innovation

Konsernsjef Frode Haugli i Software Innovation har rivstartet 2008. I løpet av januar har han rekrytert inn to nye divisjonsdirektører til den norske virksomheten og en ny leder av selskapets svenske virksomhet.

I forrige uke ble det kjent at Per Kristian Nauste (45) går fra stillingen som adm. dir. i konsulentselskapet CSC Solutions i Norge til å bli divisjondirektør og leder av applikasjonsenheten i Software Innovation. Dessuten går Kim Petersen (42) inn som divisjonsdirektør og leder av konsulentenheten. Petersen kommer fra Accenture der han har jobbet i 16 år, de siste årene som partner i selskapet.

- Vi er svært fornøyde med å få disse to på laget. Begge har betydelig ledererfaring fra tunge bransjeaktører, sier Haugli i en pressemelding.

I begynnelsen av januar ble det også klart at Lennart L. Hane (52) tar over som adm. dir. for Software Innovation i Sverige. Hane kommer fra det svenske selskapet Hjärnverket AB.

Dessuten ble Kjell-Erik Tenold (47) ansatt som konserndirektør for den norske virksomheten på tampen av fjoråret. Tenold kom fra stillingen som leder av storkundeenheten Nordic Accounts i Telenor.Fra myndighetskontakt til samfunnskontakt

Bransjeorganisasjonen Abelia har ansatt Hilde Widerøe Wibe som leder for kommunikasjon og samfunnskontakt. Hun kommer fra en lignende jobb med ansvar for myndighetskontakt i Telenor-konsernet. Tidligere har Widerøe Wibe jobbet som prosjektleder for eNorge og i IKT Norge.

- Abelia er en spennende organisasjon med stort potensiale. Det er også spennende å ta tak i et helt nytt arbeidsfelt innen Abelia, kommunikasjon, og forme det fra begynnelsen, sier Widerøe WibeHP får ny salgssjef

Ellen Vrålstad (33) blir ny salgssjef for små og mellomstore partnere i HP Norge. Vrålstad begynte i HP i 1998 og jobbet fire år som finansanalytiker. Deretter ble hun kundeansvarlig i forbrukersegmenet og nå altså salgssjef.Går til Geodata

Elin Festøy (39) begynner i Geodata AS med ansvar for markedsføring, samfunnskontakt og kommunikasjon. Etter seks år som redaktør i fagaviser som Dagens it og Ukeavisen Telecom og 11 år som it-journalist, forlater nå Festøy journalistikken.

- Jeg anser Geodata som ett av Norges mest spennende IT-selskaper. Geodata leverer kartbasert dataanalyse, og bidrar til å gi offentlige og private kunder visuell og tydelig beslutningsstøtte. Det norske markedet er nå svært modent for slike digitale analyseverktøy, sier Festøy i en pressemelding.

Hun tiltrer 1. mars 2008, i et vikariat for markedssjef Kate Bergersen som skal ut i barselpermisjon.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.