NETTARKIV

Nytt om navn 14

Jörgen SkjelsbækJörgen Skjelsbæk
2. apr. 2008 - 15:17

PT-sjef får europeisk toppstilling

Geir Jan Sundal, direktør for frekvensavdelingen i PT, er valgt som nestleder i Electronic Communication Committee, ECC. Det er en viktig internasjonal komité under CEPT, European Conference of Postal and Telecommuncations Administrations, som organiserer de aller fleste post- og teleregulatørene i Europa - ikke bare dem som kommer fra EU/EØS-land. Det er første gang en nordmann får en så høy stilling i organisasjonen.

- For et lite land som Norge, uten formell tilgang til mange av de europeiske styrerom, er et slikt verv viktig. På denne måten får vi tilgang til mer informasjon enn vi ellers ville fått. Jeg skal gjøre mitt for å bidra til at Norge opprettholder en aktiv rolle i ECC, sier Sundal i en pressemelding.



Ny kanalsjef i Autodesk

Gunn-Marit Aarlie Heiberg (37) er ansatt som ny Channel Manager for Autodesks virksomheter i Norge og Danmark. Hun kommer fra stillingen som markedssjef i Betech Data AS, Autodesks distributør i Norge og Danmark. Der har hun vært siden oppstarten av Betech Data i Norge i 2002. Foruten IT og DAK som hun har arbeidet med siden 2001, har hun tidligere jobbet med industrisalg til offshore og onshore-virksomheter, vært skipsagent i shippingnæringen, og vært innkjøper i et industrielt innkjøpssamarbeid i Norden.



Blir permanent sjef

I oktober i fjor ble Rune Glavare tilfordnet sjef for kontraktsleverandøren Partnertech, i begynnelsen av mars ble han utnevnt til administrerende direktør på permanent basis. I mellomtiden har Glavare implementert et omfattende konsolideringsprogram for å bedre på lønnsomhetsproblemer i selskapet.



Skal gjøre Ementor grønnere

Ementorgruppen vil bli mer aktive på å fremme og støtte implementering av Grønn IT-konsepter i egne organisasjoner og kunders organisasjoner. Den jobben har gått til Claus Johansen (35). Han blir direktør i Ementor ASA med ansvar for å utvikle og selge Grønn IT-løsninger og øke resirkuleringsforretningen i samarbeid med organisasjonene lokalt i konsernet. Johansen har erfaring som internasjonal direktør i Progrator, konsernsjef i Gatetrade, direktør i Topnordic og innkjøpssjef i Genplast. Resirkuleringsforretningen i Ementor har i dag en omsetning på cirka 25 millioner kroner og er forventet å ha et omsetningspotensiale på 200 millioner kroner i 2010.



Årets propell

IT-giganten Cisco deler hvert år ut priser til sine partnere og forhandlere som gjort en god jobb. Det er ikke bare selskaper som får priser det deles også ut personlige priser. En av de mer spesielle titlene er Årets propell. Den gikk i år til Datametrix-selger Anita Aldridge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.