MOBIL

Nytt liv for Nokia N9-menyene?

Likte du menyene til Nokia N9? Det kan se ut til de får nytt liv.

Marius ValleMarius ValleJournalist
14. mai 2012 - 10:33

Nokias ikke-smarttelefoner fikk først trykkskjerm i 2010 med modellen X3-02, og siden den gangen har telefonene hatt en kombinasjon av trykkskjerm og taster.

LES OGSÅ: Test av Nokia X3-02

Nå har det dukket opp bilder av det som ser ut som Series 40-telefoner med full trykkskjerm. Og det som er interessant er at det ser ut til at menysystemet er basert på Swipe-menysystemet fra Nokia N9.

Sveip

Ut fra bruksanvisningen ser det ut til at hovedmenyen er et rutenett av ikoner, og at du sveiper deg til siden for å åpne hjemskjermen, og andre veien for å åpne oppringeren. Det ser også ut til at varsler for nye meldinger og slikt hentes frem ved å trekke en meny ned fra toppen av skjermen, slik vi kjenner fra Android.

Det ser også ut til å være støtte for widgeter og flertrykk.

LES OGSÅ: Slik fungerer menysystemet på Nokia N9

Hvorvidt det faktisk er snakk om Series 40 er ikke sikkert, men det kan være at dette er den nye retningen Nokia tar den gamle traveren. 

Nokia 311

Telefonen som har lekket ut er angivelig Nokia 311, som ifølge informasjon fra kinesiske nettsteder har 3G og Wi-f, og et 3,2 megapikslers kamera. Vi snakker antakelig om en ganske billig og enkel telefon.

Bildene av telefonen og bruksanvisningen stammer fra et brasiliansk nettsted.

Kilde: Mynokiablog.com

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.