NYHETER

Nytt konsern innen fjellsikring og betongrehabilitering

Med hovedbase i Bjerkvik i Nordland, har velkjente selskaper fått felles identitet under navnet Visinor.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
31. mars 2015 - 10:23

Det nye konsernet omfatter fire driftsselskaper, som nå heter Visinor Fjell sør AS (Fjellrenovering AS), Visinor Fjell nord AS (Betongrenovering Drift AS), Visinor Rehab AS (Betongrenovering Rehab AS), og et nytt importselskap, Visnior Import AS.

 

En av landets største

Visinor AS er dermed blitt en av landets største selskaper innen fjellsikring og betongrehabilitering. Med 25 års erfaring og 95 ansatte har selskskapet alle de sertifiseringer som skal til for å utføre ulike typer oppdrag med stor sikkerhet og høy kvalitet. Det nyetablerte konsernet har hovedkontor i Bjerkvik i Nordland, avdelingskontor i Kristiansand og flere utstyrslager plassert i hele landet.

-Vi utfører sikring, spett rensk, spylerensk, opphenging av nett, bolting og montering av rasgjerder/fanggjerder langs veg, bak nybygg og eksisterende bygg, forteller daglig leder og konsernsjef  Patrick Bones Olsen.

 

Bredt spekter

-Vi foretar bolting i tunnel, sikringsbolter/festebolter for lys, vifter etc. Vi utfører vurdering av fjell og rådfører sammen med geolog frem fornuftige økonomiske løsninger. Og vi jobber i en kombinasjon av selvgående personlifter, lifter, mobilkraner, lastebilkraner, helikopter og industriklatring.

Fra 1. januar 2015 har Visinor også etablert eget importfirma som gjør at private, bedrifter og det offentlige kan få rask tilgang til forbruksmateriell.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.