NETTARKIV

Nytt grep om tannebissene

TANNVIBRATOR: 
Philips har fått skikk på de elektriske tannbørstene sine. Du får dem fra 999 til 1599 kroner og den tøffeste har til og med ultrafiolett rensekammer for børstehygiene og den leveres med ekstra reiselader og etui.
TANNVIBRATOR: Philips har fått skikk på de elektriske tannbørstene sine. Du får dem fra 999 til 1599 kroner og den tøffeste har til og med ultrafiolett rensekammer for børstehygiene og den leveres med ekstra reiselader og etui.

Philips har selvfølgelig en baktanke med å ta med seg tannhelseprofessoren på pressetur når de nå introduserer en ny utgave av Sonicare. Philips problem siden de kjøpte amerikanske Sonicare er at i forhold til den roterende konkurrenten fra Braun-eide Oral B så har deres høyfrekvent vibrerende utgave vært temmelig ubehagelig å holde i. I tillegg har den hatt en børstekonstruksjon med et mildt sagt usexy magnetanker i enden av børsen. Nå har hele konseptet vært til omkamp i utviklingslabben og ut kommer det en aldeles nydelig og, om ikke vibrasjonsfri, så helt akseptabel elektrisk tannbørste. Hele mekanismen er bygget inn i skaftet som attpåtil er blitt mye slankere.

Fra å være taperen har Philips fått frem en meget verdig konkurrent til Braun og en ukes test kommer til å bli meget langvarig. Vi har funnet lykken med den nye tannvibratoren.

Philips går så langt at de garanterer bedre tannhelse i løpet av to uker. Det kan de gjøre fordi kombinasjonen av frekvens og amplitude er akkurat det tennene trenger. Flexcare er en ny konstruksjon og har et mye enklere og billigere børstehode hvor magneten ikke ligger i den delen som skiftes ut med børsten.

Det finnes to ulike børstestørrelser og maskineriet har tre ulike børsteprogrammer, vanlig rensing, sensitiv og massasje. I tillegg er det to ekstra programmer for situasjoner der du har rikelig med tid og når du har det veldig travelt.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.