BYGG

Nytt energiselskap i Innlandet

VIL VOKSE: ¿ Vi har en ambisjon om å bli en totalleverandør av tjenester på vårt felt til både næringslivet og privatpersoner, sier konstituert daglig leder Lars Baukhol.
VIL VOKSE: ¿ Vi har en ambisjon om å bli en totalleverandør av tjenester på vårt felt til både næringslivet og privatpersoner, sier konstituert daglig leder Lars Baukhol. Bilde: EnergiSmart Norge

Det nye selskapet ble etablert 1. januar, i tillegg til kontrolltjenester skal det også videreføre Elsikkerhet Norges virksomhet innen energimerking.

I Moelv

Energikontrolltjenester innbefatter blant annet energimerking, termografering, tetthetskontroll, energirådgivning, energioppfølgingssystemer og ENØK-analyser.

– Vi starter med næringslivet, men har en ambisjon om å bli en totalleverandør av tjenester på vårt felt til både næringslivet og privatpersoner, forteller konstituert daglig leder Lars Baukhol.

Selskapet holder til i Moelv og starter med seks ansatte som har nødvendige sertifiseringer og tverrfaglig kompetanse og erfaring innen VVS, bygg og elektro. Eiendomsforvaltere, kommuner og fylkeskommuner er de største potensielle kundene selskapet skal jobbe mot.

70 yrkesbygg

– Det siste året har det som nå blir et eget selskap vært en egen avdeling og strategisk satsningsområde for kontrollselskapet Elsikkerhet Norge. Vår ambisjon er å være ledende i landet på energirelaterte kontrolltjenester, sier Are Koppang som er styreleder i EnergiSmart Norge og administrerende direktør i Elsikkerhet Norge.

Det siste året har Elsikkerhet Norge energimerket ca. 70 yrkesbygg. Det utgjør nesten 100 energiattester og nærmere 300 000 kvadratmeter bygningsmasse.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.